Πρόκειται για την απόλυτη πολυτέλεια στις καλοκαιρινές ή θεματικές σας διακοπές. Το Avaton Luxury Villas Resort αποτελεί μια από τις πιο «χλιδάτες» τουριστικές προτάσεις της προαθωνικής χερσονήσου και όχι μόνο.

Χτισμένο σε καταπράσινο ύψωμα στην παραλία της Ακτής Κομίτσα, λίγα μόλις μέτρα από τα σύνορα της Αθωνικής Πολιτείας, διαθέτει 16 υπερπολυτελείς σουίτες, σχεδιασμένες και επιπλωμένες σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Μαγική θέα στον Ακάνθιο Κόλπο και τον Άθωνα, καταπράσινοι κήποι που «σβήνουν» στους κατάφυτους λόφους της Κομίτσας, ιδιωτικές πισίνες σε εναλλαγή με τα πεντακάθαρα αιγαιοπελαγίτικα νερά του κόλπου, λευκή λεπτή άμμος, οργανωμένη παραλία, ειδικές παροχές για τους πλέον απαιτητικούς, εξαιρετικό service, μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις…., είναι κάποια από τα ΠΟΛΛΑ που μπορεί να βρει κανείς στο Avaton luxury villas resort!

Και αν οι εν λόγω υπηρεσίες σας φαίνονται ήδη πολλές, οι προτάσεις του συγκροτήματος θα σας φανούν ακόμη περισσότερες. Εκείνα όμως που θα σας μείνουν αξέχαστα είναι η τοποθεσία, η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, η φινέτσα, το καλό γούστο, οι λιτές γραμμές, ο εναρμονισμός με το φυσικό περιβάλλον, το σκηνικό, το σενάριο, η καλαισθησία…

ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Στη χερσόνησο του Άθωνος μόλις 2 χλμ. από το τείχος του Αγίου Όρους στην μαγευτική αμμώδη παραλία της Κομίτσας (4 χλμ. μετά τα Νέα Ρόδα και 6 χλμ. πριν την Ουρανούπολη). Η περιοχή χαρακτηρίζεται ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, προστατευμένη από την UNESCO στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς.


EYΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ 2010 – ΕΛΛΑΔΑ

Το ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ βραβεύθηκε με το βραβείο “ΒEST DEVELOPMENT 2010 – GREECE”ως Καλύτερο Κατασκευαστικό Έργο στην Ελλάδα, από το περιοδικό Overseas Living Magazine, που με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, εξειδικεύεται στον τομέα των επενδύσεων. Παρουσιάζει τα καλύτερα ακίνητα και τους πιο συναρπαστικούς επενδυτικούς προορισμούς από ολόκληρο τον κόσμο και επιβραβεύει την υπεροχή, την καινοτομία και τις συμπληρωματικές υπηρεσίες στον κλάδο των ακινήτων.

MINIMAL ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
ME ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ

Το ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ αποτελείται από κατοικίες 60, 95 και 120 m2, κτισμένες σε ένα οικόπεδο συνολικού εμβαδού 60 στρεμμάτων. Το κτήμα βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και είναι γεμάτο πλατάνια, ελιές και λεύκες. Όλες οι κατοικίες βλέπουν στη θάλασσα και διαθέτουν μεγάλο κήπο. Η αναλογία οικοπέδου για την κάθε κατοικία είναι από 450 -2.000 m2. Η minimal αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με τον επιβεβλημένο από το τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, παραδοσιακό ρυθμό, δημιουργεί μια σύγχρονη και εξελιγμένη κατασκευή που είναι απόλυτα συνδυασμένη με το περιβάλλον όπου κυριαρχεί το ξύλο, το σίδερο και το βυζαντινό χειροποίητο τούβλο. Οι κτιριακές υποδομές είναι τέτοιες ώστε να μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη για διαμονή όλες τις εποχές του χρόνου και την εκπλήρωση των δικών σας ονείρων για μια καλύτερη ζωή. Εσείς που δεν βάζετε όρια στις επιθυμίες σας και ζητάτε ένα άνετο τρόπο ζωής, ανακαλύψτε μιά κατοικία καλύτερη από αυτή που σκέπτεστε να αγοράσετε.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Οι κατοικίες είναι σχεδιασμένες ώστε να συμβάλουν ουσιαστικά στη δημιουργία συνθηκών άνετης διαβίωσης, αλλά και στην αισθητική τελειότητα, στην ποιοτική υπεροχή και στην άψογη λειτουργικότητα που διαμορφώνουν την γενικότερη εικόνα της σύγχρονης εξοχικής κατοικίας.